Focacca Genovese e Romana


 

Focaccia är en välkänd bageriprodukt som har sitt ursprung i Ligurien, vid norra västra kusten. Focaccia passar perfekt till alla snackbarer eller lunchrestauranger som vill erbjuda alternativa små tilltugg. Eller som bröd för underbara sandwiches. Den är lätt att hantera, snabb att servera, garanterar alltid nöjda kunder.

Vi han erbjuda en äkta och hög kvalitativ Focaccia som bakas med bara toppingredienser, viktigaste av alla en 100 % italienska extra jungfruolja. Den kommer i olika format, 30×40 cm eller 40×60 cm, med eller utan garnering, som kan bestå av rosmarin, körsbärstomater, oliver, lok eller bara som pizzabotten (vit eller röd). Den håller i hela 12 månader i frysskåp (-18°C eller lägre). Tinas i förväg och värmas upp i en varm ugn (200° – 220° C) i ca 3-4 minuter.

Skärmavbild 2015-06-18 kl. 23.38.59

image_print