Djupfryst pizzadeg


 

Djupfryst högteknologisk produkt med hög mervärde.pasta-per-la-pizza Grundstenen till en kulinarisk mästerverk är våra pizzadeg portioner gjorda av antigen klassiska eller fullkorn vetemjöl.

Den lagras i frysskåp i minst 12 månader (vid -18° eller lägre), sedan tinas dem antigen i kylskåp eller i rumstemperatur.

FÖRDELAR

  • Du får en pizza i 2 minuter Äkta Italiensk Pizza även med elektriska ugnar
  • Den stora fördelen med djupfrysta deg är att den är klart att använda
  • Kräver inga förberedelser i degrummet
  • Genererar inget svinn och därmed inga merkostnader för förberedelser eller inköp av råvaran.
  • Lägre personal kostnad
  • Stabil hög och standardiserad kvalitativa standarden = hög mervärdet.
  • Du kan tina och tillåter upp till 3 dagar i kylskåp och använd dem när du vill
  • Inga tillsatser eller konserveringsmedel
  • Finns även med fullkornmjöl
image_print