Italfood är stolt importör av premium produkter. Vi har i vårt sortiment färsk fylld pasta, semola pasta i olika format, gnocchi samt underbara pizzabottnar, som vänder sig till  dem som inte kan klara sig utan färsk handgjord och fylld pasta. Och inte minst  certifierade Gluten Fria premium produkter.

Filosofin för oss är att leverera kvalitet, därför importerar Italfood och distribuerar kvalitetsprodukter genom att är varje dag engagerade oss för att hitta det bästa. Vår kunskap om F&B, marknadskännedom, den italienska bakgrunden och flera år i branschen gör det att ItalFood har alltid den perfekta lösningen till din verksamhet.

År 2003 började idè med att starta ItalFood växa fram, att starta en Food Service Partner som levererar premium kvalité produkter och innovativa råvaror och produkter till målmedvetna pizzerior, coffeeshops, lunchbarer och restauranger. 

I sortimentet finns färsk pasta, bageri-, konfektyr- och konditoriprodukter såsom färdiga rätterAllt produceras i Italien efter traditionella italienska recept, med bästa råvaror, och förvaras djupfryst.

För ytterligare informationer om våra produkter och lösningar mejla gärna oss för en förutsättningslös möte.

Våra certifieringar

IP Livsmedel är en standard som vänder sig till företag som hantera livsmedel. Standarden omfattar grundläggande arbete med livsmedelssäkerhet, där produktsäkerhet för konsumenten är i centrum. Kraven omfattar hygien, spårbarhet, redlighet och livsmedelssäkerhet enligt HACCP.