Partners


Italfood fortsätter att växa och knyter nya partnerskap med italiens ledande företag inom Premium Food Service

Redan från början har vi fått äran att jobba med Dolcefreddo Moralberti, som sedan 1994 ägnar sig med engagemang och entusiasm i produktion av Konditorivaror (frysta desserter, efterrätter, pajer och alla både traditionella och moderna bakverk), vilket ger otroliga resultat tack vare dess förmåga att växa i enlighet med marknadens krav och dagens behov.

Sedan 2016 representerar Italfood ännu en marknadsledande producent inom premium segmenet, MenùItaliens ledande företag inom produktion av specialiteter för professionell catering: såser, krämer, svamp och huvudrätter. Ett företag som har alltid svarat med nya förslag på produkter för att följa smakutveckling, högsta kvalitet på råvaror, produktionsutvecklingen och förpackningsskydd.

 

Under våren 2017 blev klar att ett nytt partnerskap med Dolce Milano skulle sjösättas lagom efter sommaren. The Italian Breakfast är teman som tillsammans med DolceMilano

kommer drivas, genom att distribuera i Sverige deras fina Croissanter, Kaffebröd, Snacks och allt annat som passar frukost, fika eller den italienska Aperitivo.

 

image_print