Lagom… är det verkligen bra?

Vi vet att den typiskt svenskt begreppet Lagom sammanfattar i ett enda ord den svenska kulturen. Tyvärr gäller detta även den vardagliga kulinariska kulturen, som består mest av snabba luncher i så kallade ”lunch restauranger”. Dagens Kafé, Espresso baren, stora kedjor och Lunch Restauranger erbjuder idag en standardiseras utbud där kvalité och variation siktar oftare nedåt är uppe. Kanelbullar, morotskaka, wienerbröd och sedan kanske croissant och torra bakelse.

Är stockholmarna redo att ta emot nyheter som består av premium, innovativa och läckra produkter och övervinna Lagom tillståndet som har pågått i årtionden? Vi på Italfood.se tror att tiden är mogen och att Stockholm är helt redo att prova och njuta av nya produkter, högre kvalitet och börja njuta av varje enkla mellanmål eller en luncher med glädje och som vi italienare alltid gjort.